Dette websted har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Kurv

Din kurv er tom

Forsæt med at shoppe

Basiskursus i Orofasciale Dysfunktioner og stramt tungebånd 1.-3. marts 2022

NYT KUSUS - 1.-2. Marts 2022  *BOOK HER

ØNSKER DU AT BETALE MED EAN, SEND EN MAIL TIL KursusOroFascial@gmail.com
Send oplysninger, mail, profession
, allergener, tlf på den der deltager - Samt oplysninger på arbejdspladser der skal betale

Målgruppe:
Tværfaglige sundhedfaglige professioner. (Ergoterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, tandlæger, tandplejer, logopæder, ØNH- læger eller andre, der arbejder tværfagligt), KST, massør osv.

Pris:
6900 inkl. moms Inkl. Morgenmad, kaffe/the, frokost, eftermiddags snack. *BOOK HER

Tidspunkt:
1.-2. marts 2022- Mødetid, første dag. Kl. 9.00

Lokation:
Funktionel Terapi, Gymnasievej 21E, 4600 Køge

Bliv klædt godt på til at kunne se og forstå orofaciale problemer hos baby, barn og voksen, så du kan hjælpe de af dine patienter/klienter, som har mundmotoriske udfordringer eller problemer fra et stramt tungebånd.

Stramt tungebånd og orofasciale dysfunktioner kan give store problemer på mange områder. Blandt andet amning/flaske, spisefærdigheder, søvn, fordøjelse, det autonome nervesystem, adfærd m.m.

 På dette kursus lærer du:
- En grundig indføring i det orofaciale kompleks, udvikling og dysfunktioner.

- Hvorfor vejrtræknings-, mund- og ansigtsfunktioner er essentielle for et godt helbred. 

- Gennemgang om Frenotomi (klip af stramt tungebånd) 

- Vejledning i, hvordan du udfører en funktionel, orofascial undersøgelse (grad 1,2,3,4), herunder vurdering af tunge-, læbe- og kindbånd mm.

- En gennemgang af, hvilke protokoller du kan gøre brug af ved undersøgelsen, Kotlow, TABBY og ATLEF m.v. 

- Hvem der er kandidater for et OMFT-forløb

- Hvornår man skal klippe tungebånd - og hvornår man ikke skal. 

- Hvornår og hvorfor, kropsbehandling er vigtigt i forhold til klip af tungebånd og generelt ved orofasciale dysfunktioner.

- De primitive refleksers betydning 

- Introduktion til MyoMunchee

Vi tager primært udgangspunkt i Oro MyoFunktionel Terapi (OMFT), den seneste viden fra udlandet, herunder USA og Australien m.v, samt vores brede erfaring med andre tilgange til emnet. 

Undervisere:
Ergoterapeuter, OMFT-terapeuter og tandlæge.

Ergoterapeut, Castillio Morales terapeut og OMFT-Terapeut, Cert. Munchee providerHanne BundgaardHanne har løbende specialiseret sig indenfor spisning, sansebearbejdning/-forstyrrelser og ansigtslammelser. Hanne har igennem flere år undervist fagpersonale og forældre på uddannelsesinstitutioner, i børnehaver, skoler samt foreningerDe seneste år har hun taget efteruddannelser hos de førende fagpersoner internationalt for at dygtiggøre sig yderligere indenfor de orofaciale funktioner og færdigheder. Hanne har taget kurser i behandling af orofaciale neuro- fascia og muskulære problemer, som spændinger, smerter omkring mund, nakke, kæbe og tyggemuskler samt hovedpine og migræne der har rod i fascie og muskel-ubalancer.Hanne ser babyer, børn og voksne i hendes praksis, hvor hun laver en helhedsorienteret indsats, hvor hun skræddersyr et forløb med OMFT, ergoterapi, afspænding af muskler, samt evt. behandling af de primitive reflekser.

Ergoterapeut, OMFT-Terapeut, og Cert. Munchee providerMie C. SøndergaardMie har brugt de sidste 4 år på at specialisere inden for mundmotorik, spisning, stramt tungebånd og primitive reflekser. Hun hjælper hver dag babyer, børn og voksne med at blive forberedt til klip af tungebånd, samt guide, vejlede og træne efter klip af tungebånd. Ligeledes vejleder hun også de børn og voksne som har symptomer, på orofaciale problemer, men hvor klip ikke er den rette løsning. En stor del af Mie’s arbejde går på at finde løsninger og kompenseringer der ikke belaster vores krop og nervesystem yderligere.

Kurset er målrettet dig, som er sundhedsfagligt uddannet og arbejder tværfagligt.

Har du spørgsmål til kurset kan du sende mail på - KursusOroFascial@gmail.com

PDF-FIL