Dette websted har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Kurv

Din kurv er tom

Forsæt med at shoppe

Kursus i Primitive reflekser - For fysio- og ergoterapeuter

NYT KUSUS - 1.-2. Juni 2022 *BOOK HER

I tilfælde af regeringen forlænger restriktioner, gives pengene ikke retur, men vi vil i første omgang udskyde kurset, 

Målgruppe:
Kurset henvender sig til Ergoterapeuter og Fysioterapeuter - Kurset giver dig en grundig forståelse for Primitive reflekser og deres betydning for vores udvikling og færdigheder.

Tidspunkt:
1.-2. Juni 2022

Pris - Fysisk deltagelse - *BOOK HER
5500,- eks. moms - 6875 ,- inkl. moms -

Ønsker du at betale med EAN - Send oplysninger på deltagere samt oplysninger med EAN nr - så sender vi en faktura - Send mail til PrimitiveReflekser@gmail.com

Beskrivelse:
Kurset sætter dig i stand til at undersøge og behandle primitive reflekser fra 4 år og op.

Kurset er bygget op med en weekend med grundig gennemgang af de primitive reflekser, samt en enkelt dag efter 1 mdr. hvor vi opfrisker og vender konkrete cases.

I vores kursus tager vi udgangspunkt blandt andet i Sally Goddard Blythe’s arbejde og Institute for Neuro-Fysiologisk Psykologi (INPP). 

Hun har arbejdet og forsket inden for neurologisk udvikling siden 1987 - Hun er forfatter til flere bøger om børns udvikling og neuromotorisk umodenhed. 

Hendes forskning har fokus på, at identificere de børn, som pga umodne neuromotoriske færdigheder, har udfordringer, samt hvordan disse kan forbedres gennem et bevægelsesprogram.

Vi vil gerne sprede budskabet om de primitive reflekser og give et andet synspunkt på hvordan vi kan undersøge og arbejde med, et umodent nervesystem

Vi synes, det er et fantastisk undersøgelseredskab, til at identificere, hvor i det centrale nervesystem der kan være en umodenhed.

Kurset består af 2 dages undervisning

De 2 dage, består af

  • Undervisning
  • Teori
  • Praksis

Kursusmateriale:
Der udsendes kursusmateriale på PDF inden kursus

Forplejning:
Morgenmad, Formiddag snack, Frokost, Eftermiddagskaffe m. kage

Undervisere:
Christina Haugaard Rømer  - Børneergoterapeut, Sanseuniverset
Christina har været selvstændig med Sanseuniverset siden 2015- Christina har specialiseret sig i børn med sanseintegrationsproblemer og primitive reflekser og tilbyder individuelle forløb. Christina har i flere år undervist i stimulastik og specialiseret sig inden for barnets udvikling - Hun ydermere tilknyttet en skole og børnehus som konsulent.

Mie Kronbær - Børneergoterapeut - Leg med sanserne
Mie har været selvstændig med Leg med sanserne siden 2014, hvor hun har specialiseret i babyer og småbørn og deres grovmotoriske udvikling samt undervist i stimulastik - Hun har individuelle forløb med sanseintegration og primitive reflekser for børn og voksne. - Leg med sanserne har i flere år taget imod ergoterapeut studerende fra UCL.

Mie C Søndergaard - Børneergoterapeut og OMFT-terapeut, Funktionel Terapi
Mie har været selvstændig med Funktionel Terapi siden 2016 - Hun har de første år undervist i stimulastik og specialiseret sig inden for børns naturlige og grovmotoriske udvikling. De seneste par år, har Mie specialiseret sig inden for det mundmotoriske og stramt tungebånd, samt Primitive reflekser.

Tilmelding og Afmelding:
Tilmelding er bindende - Begrænset pladser

Kurset afholdes:
Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
5000 Odense C

Du vil få sendt program - op til kursusstart.

Har du spørgsmål kan du skrive til - PrimitiveReflekser@gmail.com