Om os

Ergoterapeuter på Sjælland

Hos Funktionel Terapi er vi pt 3 Aut. ergoterapeuter, på Sjælland, som alle arbejder med OMFT. Vi har hver vores baggrund og forskellige kurser bag os.

Mie C Søndergaard

Mie er ud over at være ejer af Funktionel Terapi, også medstifter af OMFT-akademiet. Her afholder hun kurser i orofasciale dysfunktioner og stramt tungebånd, samt uddanner flere af Danmarks OMFT terapeuter.

Mie er uddannet ergoterapeut fra København i 2012. Efter at have arbejdet både i hospital og kommunal regi, blev det børneområdet der fandt vejen til Mies hjertet. I 2016 – efter endt barsel - startede hun som selvstændig.

Mies fokus har længe været på det mundmotoriske, det stramme tungebånd og dets betydning for vores daglige levevis. Ligeledes ligger det sansemotoriske og sanseintegration hendes hjerte nær.

Begge Mies børn har haft en svær start på livet, og begge er født med stramt tungebånd, og er blevet behandlet i udlandet. Det er blevet en af ​​hendes hjertesager, at hjælpe andre familier der står i samme situation, som hendes og hendes mand stod i - og undersøge de børn, som ikke kan få hjælp andre steder.

Maj-Britt Ørby Fuglsang

Maj-Britt er uddannet ergoterapeut fra Næstved i 2001. Under hendes uddannelse var hun sikker på, at hun skulle arbejde i psykiatrien, men da hun var færdiguddannet fik hun job indenfor sygehusvæsenet, hvor hun var i mange år.

Senere har Maj-Britt arbejdet i kommunal regi, hvor hun også stadig har sit virke. Maj-Britt har arbejdet indenfor det neurologiske speciale, geriatri, ortopædkirurgi og siden 2016, har hun primært arbejdet med børn indenfor normalområdet. Maj-Britt har derudover stor interesse og kompetencer indenfor mundmotorik, sansebearbejdning/ -integration og sansemotorik.

Privat er Maj-Britt gift med Rune og mor til drenge fra 2010 og 2012, derudover har deres familie adopteret en stor 8 årig huskat ved navn Loui.

Louise Sørensen

Louise er uddannet ergoterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Det hun særligt godt kan lide ved sit arbejde er, at det bliver ved med at kunne udfordre hende, ikke er ensformigt og stille krav til fagligheden.

Louise har altid været interesseret i og nysgerrig på det neurologiske særlige, som hun har meget erfaring med og som hun troede hun skulle blive i. Louise arbejder derfor også i kommunalt regi med kompleks genoptræning af personer med erhvervet hjerneskade, men under tiden har hun bevæget sig ind på børneområdet, hvor hun har varetaget genoptræning af børn primært med syndromer, diverse diagnoser og dertilhørende oralmotoriske problematikker.

Louise har stor interesse i, erfaring og kompetencer indenfor synkeproblemer, ansigts- og mundmotoriske udfordringer hos både børn og voksne samt erfaring med sanseintegration og sansemotorik.

Om os

Vores samarbejdspartner på Bornholm

Som ergoterapeut hos Funktionel Terapi, ser vores samarbejdspartner, klienter fra 7 år og op. Her kan vi hjælpe med en mundmotorisk undersøgelse hos børn og voksne, undersøger for stramt tungebånd mv.

Pernille Høyer Nilsson

Pernille er uddannet ergoterapeut fra København i 1998. og brænder særligt for at arbejde med børn og familier.

Pernille bor på solskinsøen Bornholm, hvor hun har fået sin brede erfaring med både børn og voksne. Hun har været ansat på en specialskole for børn med multiple funktionsnedsættelser samt været en del af et tilbud til familier med børn med handicap, som endnu ikke var startet i skole. På Bornholm er hun ansat i en deltidsstilling i kommunen som børneergoterapeut, hvor hun rådgiver og vejleder om børn fra 0-6 år i både special- og almenområdet.

Som ergoterapeut hos Funktionel Terapi, ser Pernille klienter fra 7 år og op - hvor hun hjælper med mundmotoriske undersøgelser hos børn og voksne samt undersøge for stramt tungebånd mv. Yderligere klarlægger og hjælper med Sanseintegrationsudfordringer og vejledning i forhold til plan.