Kontakt

PGA CORONA,

Skal alle konsultationer bookes på følgende måde – 

Book en ønsket tid, HER,husk at udfyld notatfeltet for hvad det drejer sig om, og husk at brug navnet på den der skal undersøges – og ring derefter på 31 34 62 35, og få bekræftet om sin tid er mulig. Dette gælder både for klinik i borup mandage (torsdag i uge 17), og for hjemmebesøg. – Det er ikke sikkert jeg kan love præcis tidspunkt, men jeg vil forsøge at lægge mig så tæt op af det som overhovedet muligt.

Vi følger SST, og kan af samme årsag kun tillade en forældre i klinikken af gangen – Har du de mindste tegn på sygdom, aflyses din tid.

Du vil i nogle af mine undersøgelse se at jeg bærer værnemidler.

Kontakt mig på sikker mail

Har du brug for at kontakte mig – Så benyt følgende benyt dig at mit sikre mail system.  Husk at benyt dig af navn på den spørgsmålet drejer sig om

Klinik:

Jeg er pt i KLinik i Borup hver mandag og de andre dage er jeg udekørende.


Har du akut brug for min hjælp, så ring på 31346235

Stimulastikundervisning foregår:

Ørestad Kiropraktik og sundhed
Fields
København S