Om Anne-Marie

Mit navn er Anne-Marie.

Jeg børneergoterapeut, og uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 2017. 

Før mit virke hos Mie og Funktionel Terapi, har jeg arbejdet med børn fra 0-18 i det kommunale og være i specialområdet, både på en skole og i en børnehave. 

Min interesse for sanserne og sansebearbejdning begyndte, da jeg arbejdede på specialskole for multihandicappede børn, hvor de havde snoezelrum. Her fik jeg mulighed for at træne med børn via deres sanser. 

Derefter arbejdede jeg i den Ambulante Børneterapi på østerbro hvor min primære opgave var at undersøge, vurdere, vejlede og træne børn med sanseintegrationsproblematikker og/eller var motorisk udfordret. 

Jeg har stor erfaring med den sensoriske profil, et redskab der kan afdække hvorledes det enkelte barn reagerer på sanseoplevelser i hverdagen og derefter hvordan man kan hjælpe barnets nervesystem til at få mere ro.

Sansebearbejdning er min store interesse, og vil være mit primær fokus hos Funktionel Terapi. Jeg har også være i skarp træning hos Mie ift at vurder tungebånd både på store og små og føler mig kompetent til dette, velvidende at jeg altid kan have Mie i baghånden.

Jeg ser frem til at arbejde med de af jer, der oplever at jeres barn har motoriske og/eller sensoriske problematikker, stramme tungebånd eller ønsker at få udarbejdet en sanseprofil. 

Jeg glæder mig til, at vi sammen skal hjælpe jeres barn videre.